Akinek a tudás megszerzése drága, vajon számol-e a tudatlanság költségeivel?

Tonk Emil
Üzleti Patika 4

Végtelenül nagy megtiszteltetésnek tekintjük, hogy e könyv ajánlói között lehetünk.
Amikor először hallottuk Emilt színpadról beszélni, azt hittük ilyen (kincs) nincs.
Amikor az első könyvét olvastuk, azt hittük ilyen (kincs) nincs.
Most, hogy Emil újabb 122 kérdésre adja meg a választ, ami a hálózatépítés kapcsán egyáltalán felmerülhet, tudjuk, hogy profi hálózat e nélkül nincs.
Akár kezdő, akár haladó hálózatépítő vagy, legyen ez a Te Bibliád!
Mire az összes kérdésre adott választ a gyakorlatban megtapasztalod, sikeres, gazdag hálózatépítő leszel!

Leviczki Imre és Ibolya
Amway
Smaragd Független Vállalkozók

***

Emilt közel 16 éve ismerem.
Szakmai hozzáállása, szakértelme már az ismeretségünk kezdetekor megnyerő volt számomra. Legendás humorával, meghökkentő pontosságával sok hallgatónak okozott már felejthetetlen élményt és sok rendezvényszervezőnek, üzletembernek kellemes meglepetést! 16 éve vagyok a szakmában, több mint 20 éve foglalkozom emberekkel (és ez idő alatt számtalan könyvet elolvastam a témában), azonban be kell valljam, Ő mindig tudott újat mondani, tanítani.
10 éve, életem legmélyebb pontján, teljes anyagi csődben, adóssághegyekkel a vállamon, egy "útkereszteződéshez" értem. Hogyan tovább? Barátaim, Leveleki Zsolt és Berkics Miki unszolására elmentem egy képzésre, melyet Tonk Emil tartott. Teljes apátiában voltam, de Emil személye miatt részt vettem a rendezvényen. Engem is meglepett, hogy végigjegyzeteltem a napot, másnap pedig úgy döntöttem, elég volt az önsajnálatból, saját kezembe veszem az életem irányítását.
Ma már közel 100. 000 ember munkáját támogatom közvetett, vagy közvetlen módon, és Tonk Emil ismerete és tudása nagy segítség ebben.
Könyvei, hanganyagai, előadásai számomra alapművek a hálózati piacszervezés területén. Tudása hozzájárult az életem és az üzleti karrierem felépítéséhez!
Ajánlom ezt a könyvét nem csak üzlettársaimnak, hanem azoknak is, akik profi hálózatot akarnak építeni, eredménnyel. Ha bármi kétséged, kérdésed merül fel, fordulj ehhez a könyvhöz bizalommal! 

Köszönöm Emil!

Varga Róbert
Forever Living Products
Zafir Igazgató

***

Mi, akik közel másfél évtizede hallgatjuk a szerző előadásait, és annak idején csak külföldi, elsősorban amerikai szerzők munkáit olvashattuk e témában, örömmel üdvözöljük Tonk Emil úr könyveit. 
Valljuk, hogy ahhoz, hogy profi módon tudjuk művelni, ezt a szakmát is meg kell tanulni, és miután ma még egy hazai egyetem sem képez diplomás hálózatépítőket, az egyetlen lehetséges és igazán eredményes módja a tanulásnak - a tréningeken, és a gyakorlat megszerzésén túl - megfelelő szakkönyvek folyamatos olvasása, és az abban leírtak helyes alkalmazása. 
Az Üzleti Patika minden kötete nagyon hasznos és szellemes olvasmány. Ebben a kötetben pedig olyan kérdésekre is válaszokat, megoldásokat találunk, amik ezt a folyamatosan és igen gyorsan változó szakmát most, 2008-ban jellemzik. Nemcsak a kezdők számára nyújt hiteles, konkrét, korrekt válaszokat, és segítséget, hanem a már évek óta a hálózatépítés területén dolgozók is találnak benne új, eddig részletesen ki nem bontott témákat.
Komoly tükör is ez a könyv, segítségével szembenézhetünk a hibáinkkal, tévedéseinkkel, és úgy változtathatjuk meg a véleményünket, vagy hozzáállásunkat bizonyos dolgokhoz, és alakíthatjuk ki a helyes magatartást, hogy közben jót derülünk adott esetben magunkon.
Ajánljuk a kötetet minden hálózatépítőnek, akinek fontos, hogy naprakész legyen a tudása, mindenkinek, aki kacérkodik a hálózatépítéssel, és persze azoknak az embereknek is, akik "nem olyanok"! Mi az elmúlt több mint 15 évben "nagyon olyanokká" váltunk, és ebben Tonk úrnak is jelentős szerepe volt. Köszönjük szépen!

Sziklás Johanna és Gaál László
Flavon max klub alapító tulajdonosai

***

Az Üzleti Patika sorozat olyan hasznos információkat tartalmaz, mely pénzben nem mérhető. Itt minden bajra megfelelő gyógyírre lelhetsz "mellékhatások nélkül". Emil új kötete - ahogy az eddigiek is - nem csak tüneti kezelésben tud segíteni neked, hanem a probléma gyökerénél orvosolja a bajt. Mindez a Tőle megszokott kellemes, szórakoztató és olvasmányos stílusban. Ha fejődni akarsz mind szakmailag, mind emberileg, akkor a legjobb könyvet tartod a kezedben. Vezetőkként a legfontosabb feladatunk, hogy felvértezzük üzlettársainkat kellő tudással és megfelelő hozzáállással, hogy elérhessék céljaikat. Óriási segítség lesz számunkra ehhez e kötet. Alapműként fogjuk ajánlani üzlettársaink számára. Köszönjük Emil a gondos, precíz munkád! Igazi "orvos" vagy a szakmában nekünk!

Varga Anita és Gyólai György
Neways
Diamond Ambassador-ok,
a Brilliant-System alapító elnökei

***

Kedves kezdő, haladó és újrakezdő hálózatépítő! Éreztél már erős vágyakozást az iránt, hogy a sikert elért nagy vezetők tudása a kisujjadban legyen? Ábrándoztál-e arról, hogyha ez a kincs a tied lenne, már csak megfűszereznéd az egyéniségeddel, a szilárd kitartásoddal és kiváló hozzáállásoddal, és máris ott lehetnél Te magad is a befutottak között? MEGLELTED. Hihetetlennek tűnik, de nem kell mást tenned, mint az MLM Üzleti patika sorozatot figyelmesen átolvasnod és tied lehet, ami eddig elérhetetlennek tűnt: magas szintű MLM TUDÁS.
Tanulni nem kellemes, de tudni rendkívül felemelő.
Ebben a könyvben Magyarországon egyedülállóan, a kényes, kevéssé taglalt kérdésekre, helyzetekre is kaphatunk nagyon szakszerű és őszinte válaszokat, melyeknek segítségével az MLM szakma varázslatos mélységeibe tekinthetünk be.
Mindezt könnyedén, a szokásos humoros körítéssel megspékelve, hogy megértve és alkalmazva az itt leírtakat, már Te magad is, egyre több munkatársadnak hatékony segítséget nyújthass. Hidd el, megtérül!

Magyar Krisztina és Ferenc
FM Group
Gyémánt Orchidea

***

Vezetői csapatom megközelítőleg 1 éve dolgozik Tonk Emillel. Az általa átadott ismeretek hálózatunknak és vezetőinknek egyaránt kiváló támogatást nyújtanak, amelyet az elmúlt év kimagasló eredményei is tükröznek. A BIONET csapat ezért rendkívül hálás Tonk Emilnek.
Tonk úr könyveit 14 év tapasztalata után is kiválónak és egyben egyedülállónak tartom; nemcsak a magyar piacon, hanem mindazon könyvek között is, amelyeket MLM pályafutásom során olvastam.
Összes könyvére jellemző, hogy nem egyszerűen elméleti tudás kerül bennük megfogalmazásra, és nem a más írók által megszokott általános MLM információk összegyűjtése és leírása, hanem egy több évtizedes tapasztalaton alapuló gyakorlati tudás használható módon megírva. Hasonlóan az előző Tonk könyvekhez, a jelenlegi is hasznos tanácsokat, működő technikákat tudat az olvasóval, egyszóval ezt a könyvet olvasva az ember azt kapja, amire egy ilyen könyvtől és Tonk Emiltől vár.
Tonk Emil profizmusa abból is látszik, hogy a könyvben leírt tanácsok, technikák mindenki számára érthetően megfogalmazottak, valamint könyvei és azok tartalma oly módon vannak logikai sorrendbe állítva, hogy mind a kezdő, mind a haladó, mind a vezető munkatársak találjanak benne számukra még mindig új és használható tudást.
Átgondolva a Tonk Emil könyvében leírtakat úgy gondolom, a sorozatot Üzleti Patika helyett MLM Bibliának is nevezhetnénk, hisz minden benne van ahhoz, hogy az elkötelezett munkatárs el tudjon jutni a kívánt csúcsig és onnan tovább a korlátlan lehetőségek országába.

Baráti üdvözlettel
Farkas Attila
Perfect Fond Kft. - BIONET
Tulajdonos - Ügyvezető igazgató

***

Nagyon vártuk ezt a könyvet, hiszen az előző 3 TONKönyv bebizonyította nekünk és üzlettársainknak, hogy a megfelelő alapok elsajátítása kimagasló eredményeket hoz, ha cselekszünk.
Saját bőrünkön tapasztaltuk meg, hogy a könyvben leírt titkok és fortélyok, kiválóan működnek a gyakorlatban! Ilyen alapossággal és részletességgel tárgyalt "SZAKMAI BIBLIA " nincs még egy a hazai piacon - bátran állíthatjuk! Mindegyik sorozat megjelenése után új üzleti szintet értünk el - érthető, hogy vártuk a következőt!
Hisszük, hogy a 4. kötet újabb sikert hozhat bárki számára, hiszen a "Hozzáállás", a "Tanulás" és a "Konzultáció" c. fejezetek elsajátítása önmagában is változtat.
Úgy érezzük, hogy jobbá váltunk és többek lettünk Tonk Emil könyveitől: emberileg, üzletileg és anyagilag egyaránt. Hálás köszönetünk érte!
Ha számodra is fontosak ezek az értékek, akkor szívből ajánljuk, olvasd el és használd! Megéri!

Csévéné Takács Beáta és Cséve Gyula
Amway
Smaragd Független Vállalkozók

***

Kedves Olvasó! Most egy olyan könyvet tart a kezében, amilyet eddig még nem tehetett. Mert születtek már remekművek az MLM üzlet témájában - a szerzőtől is több! - de a mostani könyv hiányt pótol. Fejezetei között megbújnak olyan hasznos témák, amiket egy hálózatépítőnek kötelező tudni és használni. Ennek ellenére eddig még nem olvashattunk róluk. Lehet, hogy épp ezek a nüanszok hiányoztak sokunk tudásából? Szerintünk IGEN!
Tonk Emil, az ismert és elismert tréner, motivátor ismét nagyot alkotott.
Méltathatnánk eddigi munkásságát - szívesen is tennénk - de megkért, hogy ne tegyük. Pedig humora, személyisége épp úgy egyedülálló, mint sikeres hálózatépítési múltja a honi írók és trénerek között. Büszkék vagyunk a barátságára és arra, hogy sikereinkhez magas szintű képzésekkel, könyvekkel és hanganyagokkal járult hozzá. A következő tréningjéig itt ez a remek könyv, nosza, kezdjünk bele!!

Őszinte nagyrabecsüléssel:

Halmi István és Halminé Mikola Rita
Forever Living Products
Zafír Managerek

***

Nagyon nagy szükség volt már erre a könyvre, hisz ezek a témák, amik ebben a könyvben felmerülnek, valóban a mi üzletágunkban olykor némi fejtörést okoznak. Ez a könyv abszolút "kötelező olvasmány" kellene legyen, úgy új, mint régi hálózati marketingesnek. 
Ha szeretnéd megérteni milyen gazdagságot rejteget a hálózati marketing és komolyan gondolod, hogy sikeres akarsz lenni, akkor ez a könyv elengedhetetlen a számodra. Nem fogod megbánni, ha időt szánsz arra, hogy elolvasd! Mindent megtudsz, amit ebben a "szakmában" tudnod kell, és mindezt Tonk Emil humorával fűszerezve. Kellemes olvasást!

Bilibok Zsuzsa és Árpád
Nikken
Gyémánt tanácsadók

***

Tonk Emil MLM Üzleti Patika sikersorozatának legújabb kötete ismét egy kiváló munkaeszköz nekünk, hálózati rendszerben dolgozóknak. Munkánk egyik előnye, hogy tanulás közben is pénzt keresünk. Amióta megjelentek az Üzleti Patika könyvei, rájöttünk, hogy a tanulás lehet kikapcsolódás és szórakozás is egyben, köszönve Emil sajátos humorának. Amikor végre jut idő olvasásra nem egy kötelező olvasmányt tartunk a kezünkben, hanem egy olyan könyvet, amelyet nem lehet letenni. 
Már az első kötet olvasásakor szenzációsnak tartottam az ötletet, hogy a tudnivalókat kérdés felelet formájában dolgozza fel. A feltett kérdések pedig minden hálózatépítő számára kulcsfontosságúak. Mindennapi munkánk során gyakran találkozunk ugyanezekkel a megoldásra váró feladatokkal. A könyv tehát nemcsak száraz elmélet, hanem gyakorlati útmutató, kézikönyv kezdő vagy akár vezető hálózatépítőknek is. Munka közben nagy segítség, hogy nem kell időt pazarolni a megoldás keresésére, egyszerűen elő lehet venni a könyvet és megvan a helyes út. 

Az Üzleti Patika kötetek az üzletemberek ABC-je. A hálózatépítőket kézen fogva vezeti a rögös úton, akinek pedig nincs meg ez a támasza, az elbukik a hálózatépítés iskolájában. Ajánlom ezt a könyvet mindenkinek, akár MLM rendszerben dolgozik, vagy egy vállalkozást vezet, illetve ezután akar belépni az üzleti életbe.

Hálás vagyok és köszönöm Tonk Emilnek, hogy megírta ezt a könyvet is, hozzájárulva ezzel magam és munkatársaim üzleti sikereihez Magyarországon és külföldön.

Bernát Zsuzsanna
Energetix 
Nemzetközi Gyémánt Marketing Igazgató

***

Igazi siker a magyar szakmai könyvpiacon! Immár egy újabb kötetet tartunk a kezünkben, amely országunk első számú marketing előadója, Tonk Emil tollából, a multi-level marketing témaköréről megjelent. És még nincs vége… Nemsokára mondhatjuk majd a könyvárusító standokon vagy a könyvesboltban, hogy "Kérem a következőt!" - vagyis a negyedik MLM kötetet. 

Az elsőkhöz hasonlóan ebből a kötetből is számos bevált módszert, hasznos szokást ismerhetünk meg. A témakörök újak, a módszer, a stílus azonban a korábbiakhoz hasonló: Tonk Emil oly sokak által kedvelt könnyed, humoros előadásmódja - komoly dolgokról, az időközben szintén megkedvelt, szellemes karikatúrákkal kísérve. 

Ez a közvetlen, baráti megközelítési mód közel áll hozzám. Korábban az MLM témakörének általam szerkesztett első hazai hírlevele: a MultiLevél mottójául is ezt választottam: "Baráti üzletek - üzleti barátok!" Az igazi üzletépítés a barátok körében kezdődik, majd később a hozzánk csatlakozó "idegenek" is a barátainkká lesznek. Egy hálózat hasonló hozzáállású tagjai a közös üzleti érdekeltségen túlmenően baráti közösséggé kovácsolódnak, a különféle hálózatok tagjai pedig együttesen az MLM-esek nagy nemzetközi családját alkotják, amelyen belül vezető értékek az öngondoskodás és az élethosszig tartó tanulás. Emil meghatározó tagja ennek a kiterjedt családnak, és biztos lehet benne, hogy nagyon sok barátja van. 

A nagy tanítókhoz hasonlóan ő maga is alázatos tanuló: alapos ismerője a nemzetközi és a (sajnos még nem túlságosan bőséges) hazai szakirodalomnak, sok mindent leszűrt saját sikeres hálózatépítő tevékenységéből, valamint a hálózatépítők ezreinek tapasztalataiból. A téma teljes ismerete jellemzi, a gyakorlatból is tudja, miről beszél! Legfőbb érdemét a nemzetközi alapokra épülő sajátos magyar "MLM-piac" teljes körű áttekintése jelenti. 

Gazdag tapasztalatait osztja meg velünk, élvezetes előadásaihoz hasonlóan, ebben a könyvsorozatban is. Igazi barátunk ő, akinek a tanácsaira érdemes mindenkinek odafigyelnie, aki az anyagi függetlenség elérését, mások segítését és a harmonikus élet megteremtését tűzte célul maga elé.

Sallay Katalin szakmai szerkesztő
okl. gazdasági mérnök, v. főiskolai tanár

***

Tonk Emil nevét, stílusát nem kell bemutatni a hálózatépítőknek. Ha találkoztál az előadóval, vagy olvastad korábbi könyveit, akkor ennek a könyvnek a könnyed stílusa, humora is ismerős lesz. Az Üzleti patika sorozatban megjelent könyvekhez hasonlóan újabb kérdésekre találhatsz ügyes válaszokat, amelyek gyakorló hálózatépítőkben merülnek fel, ahogyan az üzletük egyre magasabb szintre lép. 
Ha még nem találkoztál Emil korábbi munkásságával, úgy ebben a könyvben szert tehetsz mindarra a tudásra, amely a szerzőben összegyűlt az elmúlt húsz évben, és amely több ezer hálózatépítő munkáját segítette és tette sikeressé az alábbi témákban:
- Milyen a profik hozzáállása sikerhez, kudarchoz, munkához és üzlethez?
- Miért fontos a tanulás, és milyen módon lehet szert tenni a profik tudására?
- Mi a konzultáció szerepe a tudásáramlásban?
- Kik a versenytársak és a referenciák a hálózatépítésben, és hogyan bánjunk belük?
- Hogyan lehet távolságból és elektronikus csatornán keresztül hálózatot építeni?
- Milyen buktatókkal lehet találkozni a hálózatokban, és hogyan érdemes elkerülni őket?
- Miről lehet felismerni az etikus hálózatokat?
A könyv ismét a gyakorlatról szól, ezért ha felkészültél, hogy elvégezd a személyes kommunikáció egyetemét, akkor a legjobb könyvet tartod a kezedben. Jó szórakozást, és felismerésekben gazdag időtöltést az Üzleti Patika 4. részéhez:

Esz Gábor 
olvasó szerkesztő

2.950 Ft
Vásárlási folyamat

Belépés – Regisztráció

Web áruházunkban regisztráció nélkül vásárolhatsz. Adataidat a megrendelési folyamat végén a megrendelő űrlap kitöltésénél adhatod meg.

Böngészés – Kosárba helyezés

Oldalunkon a különböző termékkategóriák között böngészve egyenként kosárba helyezheted a kiválasztott termékeket.

Kosár tartalma – Megrendelés

A kiválasztott termékeket – az ár és a szállítási költséggel együtt – az oldal tetején látható Kosár ikonra kattintva bármikor megtekintheted.
A vásárlás befejezéséhez kérlek, töltsd ki a Vásárlói Adatokat.
Az űrlap alján a Megjegyzés mezőben üzenhetsz nekünk. Vásárlásodat a Megrendelem gombra kattintva véglegesítheted.

Megrendelés visszaigazolása – Fizetés

A megrendelést követően egy automatikus e-mailt küldünk részedre, mely a megrendelésed beérkezését jelzi. A termékek kiszállítási díja csomagonként 1.095,- Ft + Áfa (1.390,- Ft), melyet a csomag átvételekor tudsz rendezni.

Hamarosan lehetőség lesz banki utalásra, illetve bankkártyás fizetésre is.

Szállítás futárszolgálattal

Csomagodat a megrendelést követő 2-5 munkanapon belül a Sprinter Futárszolgálat szállítja ki, hétköznapokon 8.00 és 17.00 óra között. A kiszállítás napján, a futár telefonon értesít a szállítás várható idejéről. Ezért kérünk, olyan címet és mobilszámot adj meg, amin napközben elérhető vagy. A Megrendelő űrlap alján a Megjegyzés mezőben beírhatod a futárnak szóló információkat is. Amennyiben a futár nem talál a megadott címen, úgy másnap ismét megkísérli a kiszállítást. Kétszeri sikertelen kézbesítést követően a csomag visszakerül hozzánk. Ezt követően azt csak ismételt szállítási költség terhe mellett tudjuk újra elküldeni.

Termékgarancia – Jótállás – Csere

Lehetőséged van a törvényi keretek között elállni a vásárlástól. A terméket a kézhezvételt követő 8 munkanapon belül visszaküldheted részünkre, mi visszaküldjük a pénzt. Amennyiben hibás, sérült termékkel találkozol, azt kérlek, juttasd vissza részünkre, és újat küldünk helyette.